Kıyafetlerinizde Doğru Renklerle Kombinler Yapmanın Yolları

Kıyafetlerinizde Doğru Renklerle Kombinler Yapmanın Yolları

Kıyafetlerinizde Doğru Renklerle Kombin Yapmanın Yolları 

 

En zahmetsiz kombin seçimi tek renk giyinmek, ancak bundan sıkıldıysanız ve renkleri nasıl eşleştireceğinizi bilmiyorsanız sizi buraya alalım.

 

Genellikle erkeklerin farklı renk gömlek, pantolon ve ayakkabıları bir araya getirmeye çalışırken kafaları karışır. Baştan ayağa tek renk siyaha bağlı kalmadan renkleri nasıl kullanacağınızdan bahsedeceğiz.

 

Burada, her erkeğin bilmesi gereken renk eşleşmelerini özetledik.

 

Renk kombinasyonlarında uyum sağlamak sadece modanın gündeminde değil. Mimarlar, sanatçılar, otomobil üreticileri ve neredeyse tüm ürün tasarımı alanlarında aynı süreç izleniyor.
En basit ifadeyle genel amacınız kontrastı uyumlu bir şekilde birleştirmek olmalı. Uyumsuz gibi görünse de kontrast kıyafetinizin daha çarpıcı görünmesini sağlar ve renkleri doğru paletle birleştirmek uyum yaratır. Bunu, paletteki her rengin tonunu, doygunluğunu ve parlaklık düzeylerini değiştirerek optimize edilmiş bir renk 'teması' oluşturmaktır.
 
En basit eşleşmeyi nötr renk kabul edilen beyaz, siyah ve griyi başka bir renkle beraber kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.Ayrıca bu nötrlerden ikisini veya üçünü birlikte eşleştirebilirsiniz. Koyu gri kot pantolonlu beyaz bir tişörtün üzerine katlanmış siyah bir Oxford gömleği düşünün. Ek olarak, kahverengi, ten rengi, krem, bej ve haki, kendi başlarına renk olmalarına rağmen, nötrlerin versiyonları olarak kabul edilir.
 
Kırmızı ve mavi renk kombinasyonu, tüm zamanların en sevdiğimiz görünümlerinden biridir. Alternatif olarak, kırmızının bir tişörtün parlaklığını ve kot pantolonunuzun kontrastını vurgulayabilirsiniz.
 
Yeşil, şaşırtıcı derecede çok yönlü bir renk ve gardırobunuza harika bir katkı olabilir.Koyu yeşil tonların yanı sıra zeytin ve haki tonları da bu kapsamda değerlendirilebilir.
Ayrıca renk kombinasyonlarınızı basit tutmak, yeşil giysilerinizi öne çıkarmanıza ve herhangi bir uyumsuz görünümü önlemenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle siyah, yeşili tamamlamaktan asla geri kalmayan mükemmel bir seçenek sunar. Aynı şekilde beyaz da kahverengi, bordo ve lacivert gibi kışlık tonlar gibi iyi bir ortak olabilir.
 
Bej pantolon, bej kazaklar, bej blazer ceketler oldukça hayat kurtarıcıdır ve kolay eşleştirilir. Yumuşak tonu nedeniyle bej, açık tonlarla en iyi şekilde çalışır. Berrak beyaz, mavi veya ten rengi ile giyildiğinde özellikle şık görünür. Sarı tabanlı bej tonlarını eşleştirmek genellikle daha zor olabileceğinden, giydiğiniz bejin tonuna dikkat edin. Sarı tabanlı bir bej giyiyorsanız, bordo, lacivert veya kahverengi gibi zengin tonlarla ortak olmayı deneyin.
 
 
 
 
Etiketler: Renk uyumları, Kombin uyumu, Renk Kombini, Giyim ,Moda
Aralık 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR