Sonbahar/Kış Sezonunda Dolabınızda Bulunması Gereken Parçalar

Sonbahar Kış Sezonunda Dolabınızda Bulunması Gereken Parçalar

 

Sonbahar/Kış Sezonunda Dolabınızda Bulunması Gereken Parçalar

 

Serin sonbahar havası kendini iyiden iyiye gösterirken, 2021 sezonunda erkek modasında zamansız parçaları spor günlük tarzla birleştiren bir trend ön plana çıkıyor. Bazı temel parçaları gardrobunuza ekleyerek kapsül bir gardropla sezonda tarz sahibi olabilirsiniz.  2021 sonbahar/kış erkek modasının anahtar kelimeleri olarak zamansız parçalarla şık ve rahat olmak diyebiliriz.  Kışa geçiş süresince değişen havalarda, birkaç kat giyinerek, örneğin Basic bir tişört üzerine hırka giyinerek tarzınızı yansıtabilirsiniz. Alternatif olarak boğazlı kazakları, oduncu gömlekleri ya da kot ceketleri  rahatlıkla kullanabilirsiniz. Altına spor bir tarz istiyorsanız eşofman altı ya da kot pantolon ile kombinleyebilirsiniz.

 

 

1. Oversize Sweatshirtler

 

Pandemi döneminin etkisiyle oluşan giyimde rahatlık trendinin yansıması olarak bol sweatshirtler ve jogger pantolonları sıklıkla görüyoruz. Toprak tonları yine sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Griler, asker yeşilleri ve kahverengiler sezonun baskın renkleri arasındalar.

 

 

2. Panço Hırkalar

 

Nötr tonlarda seçeceğiniz hırka ve ceket gibi üst giyim ürünleri ile farklı stilleri bir araya daha kolay getiririrsiniz. Uzun ve düğmesiz panço hırkaları, kot pantolon ve spor ayakkabı ile sade ve şık bir tarz yakalamak için sizin beğeninize titiz bir çalışmayla sunduğumuz hırkaları es geçmeyin.

 

 

3. Deri Ceketler

 

Dış giyimin sezonda olmazsa olmazı deri ceketleri de unutmamak lazım. Motorcu stil olarak moda dünyasına giren deri ceket deyince aklımıza James Dean ve Steve McQueen gibi stil ikonları geliyor. Amerikanvari bu ceketleri, gerçek deri olarak alındığında iyi bakılırsa gardırobunuzun ömürlük parçası olurlar.Ancak bütçeniz sınırlıysa suni deri modellerini, kaliteli iç astarlı olarak seçip kullanabilirsiniz. Yumuşak dokulu ve sıcak tutan sweatshirtler ile, boğazlı kazağınızı deri ceketinizin altına giyeceğiniz asker botlarıyla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde sizi sıcak tutup tarzınızı ortaya koyacağınız boğazlı kazaklarımız ile ne giyeceğim derdiniz kalmayacak.

 

 

4. Trikolar

 

Kışın kurtarıcı parçalarından biri de trikolar, yani kazak ve hırkalar. İster ofis ister okul için olsun günlük tarzınızın parçası olarak toprak tonlarında kazaklardan gardırobunuza ekleyin. Tek renk siyah ve krem balıkçı yaka kazaklar, gündelik eşofmanlar, hırkalar ve büyük boy yün paltolarla rahatlıkla eşleştirebilirsiniz.

Boğazlı kazaklarla yüz hatlarınızı ön plana çıkarıp, etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

 


5. Jogger Pantolonlar

 

Jogger pantolonlar ne kadar koşu pantolonu olarak ortaya çıkmış olsa da artık gündelik tarzın moda parçalarından biri oldu. Sadece spor severler için değil, her yaş grubundan erkek için jogger pantolon ile  şık bir kombin yapmak mümkün. Joggers pantolon ve kapşonlu sweatshirtle buram buram rahatlık kokan tarzınızı tamamlayabilirsiniz.Bu jogger pantolonu erkek kıyafetleri de katmanlar halinde stilize edilebilir. Şaşırtıcı bir stil için Jogger'larınızı klasik bir blazer ile kombinleyin. Jogger pantolon edinerek le zamansız bir paçayı gardrobunuza bu sezon ekleyerek rahatlıktan ödün vermeden şık olun.


 

 

Etiketler: SonbaharKış Kombinleri,Panço Hırka, Triko Hırka, Sweatshirt,Deri Mont
Aralık 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR